adsense hesabınız yalnızca youtube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş sorunu çözümü

Adsense başvurusunu youtube üzerinden alındığında diğer blog veya web siteleri için adsense hesabınız yalnızca youtube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş, Başka bir sitede reklam göstermek istiyorsanız, para kazanmak istediğiniz sitenin URL'sini bize bildirmeniz gerekir. SORUNU ? hemen hemen herkesin başına gelip çözüm yollarını aramaya koyulduğu bilinen adsense problemlerinden birisi.



Adsense youtubla ilişkilendirildiğinde bloğunuzdanblogger vs, yaptığınız ilişkilendirmeyi algılar fakat bu uyarı sürekli olarak ekranda çıkar ve çoğu zaman rahatsız edicidir.
Bununla beraber blogumda reklamlar görünmüyor sorusuda youtube ilişkili adsense hesabından kaynaklanıyor izlenimi bir çok kullanıcıda yer edinmiş durumda ancak konuyla pek alakası bulunmamaktadır.

Youtube da bloggerde adsense barındırma iş ortağı olduğu için blog verilerinizin raporlarda görünmesi için adsense barındırılan seçenğini seçip raporları kontrol etmek bilgi konusunda işinize yarayacaktır.

Ayrıca adsense 1 yılını doldurmamış yenı hesaplar için güncel veriler anlık veriler bulundurmaz deneme sürecine tabi tutar ve bloğunuza eklediğiniz reklamlarda 2. onay süresine girmiş olur bir süre bloğunuzdan yada sitenizden verileri toplayarak reklamın yayınlanıp yayınlanmayacağına karar verilir.

Gelelim adsense hesabınız yalnızca youtube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş sorunu çözümüne;

Adsense hesabınızda oturum açın

Sağ kısımda ki dişliden ayarlar bölümünü tıklayın

Açılan ekranın sol tarafında 3. seçenek olan erişim ve yetkilendirme bölümüne tıklayın

Açılan alt menüden üçüncü taraf erişimi yazan seçeneğe tıklayın ve adsens ile ilişkili hesaplarınızın listesi gelecek youtube sekmesinde yer alan etkin kısmını devre dışı bırakın ve youtube adsense ilşkilendirmesini kesin

Sonra tekrar etkinleştirin.

İşlem bu kadar bundan sonra
adsense hesabınız yalnızca youtube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş uyarısı hesabınıza girdiğinizde karşınıza çıkmayacak

Soru ve görüşleriniz için iletişime geçebilir yorum bırakabilirsiniz.
Yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder ve başka bir konuda bilgi paylaşmak için bloğumuza yeniden bekleri.




Ayrıca yeni bloğlar adsense başvurusu yapmak için 6 ay beklemek zorunda değildir, Tamamen bloğunuzun içerik durumu ve paylaşımlarınızın özgün içerikli olup olmaması index durumuyla alakalı olarak blog sayfanızdaki adsense ilşkilendirke kısmının pasif olması sizi demorilize etmesin adsense başvurabilmek için en az 30 tane özgün yazınızın blogunuzda yer alması gerekiyor.

Özgün yazı ve bu konudaki bilgilendirme videomuzu izleyebilirsiniz

haberler

YENİ HABERLER