Para Kazandıran Türkçe Anket Siteleri (2016)





Para Kazandıran Türkçe Anket Siteleri (2016)
2016 yılı itibariyle para kazandıran  Türkçe sitelerin bulunduğu detaylı bir liste hazırladım.
İnternet erişiminin yaygınlaşmasıyla birlikte bu konuda bir pazar açığı oluşmuş durumda, buda Pazar araştırması yapan şirketlerin ve reklam ile uğraşan kurumların bu pazardan pay alma yer alma çabasıyla ortaya çıkan internetten kazanç sistemini kısaca tanıtacağım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim;
İnternetten kazanç sağlamak için uygun sitelerden sürekli bir şekilde çalışma yapmalısınız ve kullandığınız siteler veya hizmet sunucuları güvenilir olmalı ayrıca yeni başlayanlar için çok yüklü kazançlar beklemesin,
Evet yeni başlamış olupta yüklü paralar kazananlar yokmu ?Var
Ancak bunun için yeterli bilgi birikiminde olması şart
İnternetten para kazanmanın ilk adımını gelin beraber atalım ve güvenilir anket siteleriyle tanışalım,
İçlerinden sizin için en uygun olanları seçebilirsiniz. Kafanıza takılanları sormaktan çekinmeyiniz.
                   Anket Siteleri

Napolyon

Napolyon'da bir profil oluşturuyorsunuz ve size uygun yöntemleri takip edip, ilginizi çeken anketlere katılıp gerçek nap puan kazanıyorsunuz ve bu puanlar alt limite ulaştığında paraya çevirebiliyorsunuz veya anlaşmalı mağzalarda online kullanailiyorsunuz. Tamamen Türkçe ve 2016'da halen aktif.
Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla! Kapat








Qassa

Napolyon'a benzer şekilde, Qassa da ilgi alanınıza göre teklif seçip anket doldurabileceğiniz ve gerçek para kazanabileceğiniz Türkçe site. 2016 itibariyle kullanıma uygun.


Myiyo

Myiyo bir diğer Türkçe anket sitesi. Puanlarınızı gerçek paraya çevirebileceğiniz ve 2016 itibariyle halen güvenilir ödeme yapan köklü bir site.

Toluna

Toluna bir anket sitesi olmasının yanısıra bir görüş bildirme ve fikir alma sitesi. Sorular sorup, sorulara görüş bildirerek para kazanabileceğiniz sosyal araştırma platformu olarak kullanabileceğiniz Türkçe vegüncel bir site. Listenin en iyilerinden. Birde toluna.us amerikada faliyet gösteren sayfasında vpn değiştirerek üye olmanızı tavsiye ederim sürekli gelen anketlerle 4 günde 30 dolar kazanç sağlayabilirsiniz 


Ben derim ki

Ben derim ki de yeni nesil anket bir sitesi diyebilirim. Yeni bir site ve tamamiyle Türkçe olmasının yanı sıra anketle para kazanabileceğiniz güvenilir bir site.


Sence Bence

İsminden de anlaşılabileceği gibi çeşitli ürünler hakkındaki görüşlerinizi belirterek puan topladığınız ve bu puanlarla alışveriş yaptığınız bir site Sence Bence. Türkçe ve 2016'nın en iyi sitelerinden.




haberler

YENİ HABERLER