Facebook hesabı nasıl kapatılır?

facebook-logo

Facebook hesabı nasıl kapatılır?

Herkes zamanının önemli bir kısmını Facebook’ta geçirirken siz bu ortamdan sıkıldıysanız, aşağıdaki yönergeleri izleyerek Facebook hesabınızı tarihe gömebilirsiniz.
Türkiye, Facebook’un en hızlı büyüdüğü ülkelerden biri. Birçok ülke doygunluğa yaklaşırken Türkiye kullanıcılarının sayısı halen hızla artıyor. Bir dönem Facebook’u keyifle kullanmış fakat şimdilerde bu ortamdan çıkmaya karar vermiş olabilirsiniz. Facebook, hesabınızı kapatmanıza yarayan bağlantıyı çok fazla göz önünde bulundurmadığı için, birçok kullanıcı hesabını silmek istese de bir süre sonra aramaktan sıkılıp, uğraşmaktan vazgeçiyor. Yanlış anlaşılma olmasın: Facebook hesabınızı kapatın, bu servisi kullanmayın demiyoruz ama böyle bir niyetiniz varsa, hesabınızı kalıcı olarak tarihe gömmenin yolu aşağıda.

1. git.pcnet.com.tr/295 adresine girdiğinizde, Facebook oturumunuz açık değilse kullanıcı adınızı ve parolanızı yazarak giriş yapmanız gerekiyor.
2. Kullanıcı adınız ve parolanızla giriş yaptıktan sonra karşınıza “Hesabımı sil” başlıklı bir paragraf çıkıyor. Bu paragrafta site size silme işlemini gerçekleştirirseniz hesabınızı bir daha kullanamayacağınızı hatırlatıyor.

3. Uyarıyı okuduktan sonra gönder düğmesine bastığınızda, tekrar size parolanızı soran bir diyalog kutusuyla karşılaşıyorsunuz. Bu kutuda ayrıca güvenlik amaçlı bir resim doğrulama kutusu da bulunuyor.
4. Her iki kutuyu doldurduktan sonra Tamam düğmesine basarsanız, sistem size hesabınızın dondurulduğunu ve 14 gün içinde tekrar giriş yapmazsanız tamamen silineceğini belirten bir uyarı görüntülüyor.
Ziyaretiniz için teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz.

haberler

YENİ HABERLER